Ændring i åbningstider

Fra den 29. oktober 2019 ændres åbningstiderne på ubat veggie, således at vi kun holder åben til frokost fra tirsdag til lørdag mellem 11.30 – 15.00. Aftenerne lukkes derfor på baggrund af en ombygning og sammenlægning med Restaurant Tabu, der således udvider deres åbningstider og tager vores lokaler i brug.

Man vil som vegetar, veganer eller noget helt tredje sagtens kunne nyde en aften på Restaurant Tabu, i Tabu regi, en gourmetoplevelse med brug af udelukkende nordjyske råvarer. Ønsker man at bestille bord til aften, skal dette gøres på Restaurant Tabus hjemmeside her, hvor der i bookingen skal gøres opmærksom på hensyn eller allergener. 

Vegetaren, flexitaren og veganeren – alle er velkomne

Fokus er jordens velsmagende afgrøder og landsdelens velkendte mejeriprodukter i kombination med Restaurant Tabus kulinariske formåen.

Kreativitet, spontanitet, ny viden og nye smagssammensætninger er dogmet for ubat veggie. En legeplads for kokkenes evner i jordens afgrøder og sæsonens råvarer. På den baggrund må der ligeledes forventes en løbende udskiftning i menukortet.

Som den første af sin slags i det nordjyske skal ubat veggie være med til at rykke grænserne for, hvad man kan gøre med grøntsager. På ubat veggie vi vil gøre op med forestillingen om, at grøntsager kun kan udgøre tilbehøret til en ret. Grøntsagerne kan nemlig i sig selv sagtens udgøre et helt måltid, hvis bare det sættes korrekt sammen.

På den måde ønsker vi også, at ubat veggie bliver et sted, hvor alle kan komme og spise, hvad enten man er vegetar, veganer eller noget helt tredje. ubat veggie er for alle, der har lyst til et godt måltid.

Restauranten har åbent hver tirsdag til lørdag, hvor vi i løbet af dagen serverer både morgenmad, frokost og aftensmad. Man kan nyde maden ved vores borde, i vores behagelige grønne sofaer eller udendørs i vores hyggelige gårdhave.

Besøg vores Restaurant i hjertet af Aalborg, hvis du vil nyde en fantastisk smagsoplevelse med vegansk og vegetarisk mad på menuen. Og følg meget gerne ubat veggie på både facebook og instagram, hvor vi jævnligt ligger op fra det daglige i restauranten.