Velkommen

VI ER TILBAGE 

Efter en sommer med vores pop-up burger & vinbar er vi tilbage til normale åbningstider. Hver tirsdag til lørdag har vi åben til aften fra 17.30 – 00.00. Hver lørdag har vi desuden åben til frokost fra 11.30 – 15.00. 

Ønsker man vegansk, vegetarisk eller har allergener, bedes man kontakte restauranten 24 timer før ankomst eller noterer det i sin booking. 

BURGER- & VINBAR

Fra 2. juli – 10. augustvil man kunne besøge sommerens Burger- og Vinbar på Restaurant Tabu & Ubat Veggie. 

Udvalget kommer til at bestå af 3 gourmetburgere med fritter (den ene vegetarisk), der vil kunne nydes i vores Ubat lokale samt i vores skønne udendørs omgivelser i vores gårdhave, ved opsatte borde på Vesterå og selvfølgelig også som take away.

Vores burger- & vinbar har åben hver torsdag til lørdag fra kl. 12.00 00.00. Når dagens sidste burger er solgt, er man selvfølgelig altid velkommen til at nyde godt af vores sommerbar. 

Det vil ikke være muligt at booke bord på forhånd til vores burger- og vinbar. Man kommer blot forbi! 

Læs mere om sommerens koncept her.

Restauranten har over sommeren stadig åben for almindelige besøg, men med åbningstider fra torsdag – lørdag fra uge 27 – 32. Booking på forhånd er nødvendigt og skal ske her. 

VI ÅBNER 19. MAJ

Ventetiden er endelig ovre, og det er helt fantastisk, at vi i dag kan melde ud, at vi åbner igen tirsdag den 19. maj.

Vi glæder os utrolig meget til at byde jer indenfor til en restaurant fuld af energi og stemningsfulde medarbejdere, der ser frem til igen at kunne give jer, vores savnede gæster, en unik restaurantoplevelse i Aalborg.

Booking dit bord her

Vi har åben hver tirsdag til lørdag fra 17.30 – 00.00 og til frokost hver lørdag fra 11.30 – 15.00. 

Vi tager foreløbigt kun selskaber ind på maks 10 personer. Alle retningslinjer fra regeringens side overholdes, og vi har al sikkerhed samt hygiejne under kontrol, såvel som vi løbende tager forbehold for ændringer fra regeringens side. Er man syg, bliver man selvfølgelig hjemme.

COVID-19

Vi har desværre været nødsaget til at tage en ærgerlig, men nødvendig beslutning på baggrund af regeringens tiltagende udmeldinger om coronavirus samt deres forsigtighedsprincipper.

Vi har derfor valgt at sende vores personale hjem og dermed lukke restauranten på ubestemt tid.

Vi satser dog på at genåbne, så snart det er forsvarligt for både personale og gæster. Vi holder selvfølgelig øje med situationens udvikling, hvis regeringen laver yderligere tiltag, som påvirker os.

Al fremtidig booking vil foregå enten online eller via mail til kontakt@ubatveggie.dk.

Pas godt på hinanden så længe! Mvh Ubat Veggi

Vegetaren, flexitaren og veganeren – alle er velkomne

Fokus er jordens velsmagende afgrøder og landsdelens velkendte mejeriprodukter i kombination med Restaurant Tabus kulinariske formåen.

Kreativitet, spontanitet, ny viden og nye smagssammensætninger er dogmet for ubat veggie. En legeplads for kokkenes evner i jordens afgrøder og sæsonens råvarer. På den baggrund må der ligeledes forventes en løbende udskiftning i menukortet.

Som den første af sin slags i det nordjyske skal ubat veggie være med til at rykke grænserne for, hvad man kan gøre med grøntsager. På ubat veggie vi vil gøre op med forestillingen om, at grøntsager kun kan udgøre tilbehøret til en ret. Grøntsagerne kan nemlig i sig selv sagtens udgøre et helt måltid, hvis bare det sættes korrekt sammen.

På den måde ønsker vi også, at ubat veggie bliver et sted, hvor alle kan komme og spise, hvad enten man er vegetar, veganer eller noget helt tredje. ubat veggie er for alle, der har lyst til et godt måltid.

Restauranten har åbent hver tirsdag til lørdag, hvor vi i løbet af dagen serverer både morgenmad, frokost og aftensmad. Man kan nyde maden ved vores borde, i vores behagelige grønne sofaer eller udendørs i vores hyggelige gårdhave.

Besøg vores Restaurant i hjertet af Aalborg, hvis du vil nyde en fantastisk smagsoplevelse med vegansk og vegetarisk mad på menuen. Og følg meget gerne ubat veggie på både facebook og instagram, hvor vi jævnligt ligger op fra det daglige i restauranten.